Keurmerk

Een webshop keurmerk, als webwinkelier ontkom je er tegenwoordig bijna niet meer aan. Maar voor welke kies je? In de E-commerce wereld bestaan er talloze keurmerken en allemaal prijzen ze zichzelf als een symbool van vertrouwd en veilig online winkelen. Zowel voor u als klant als voor ons als ondernemer is het bijna niet meer mogelijk om te bepalen welk webwinkel keurmerk echt iets betekent en welke niet meer is dan een leuke afbeelding in de webshop.

Een onderneming moet veel geld betalen om een bepaald logo te mogen gebruiken. Een duur logo wat eerst terug verdiend dient te worden. Dat merkt u weer in de prijs. Wij zouden geen Rebels zijn, als wij hier niet tegenin gaan!. Je moet jaarlijks minimaal €1600 betalen voor de volgende werkzaamheden:

- Of je als bedrijf de Algemene Voorwaarden zichtbaar op je site hebt staan;
- Of je als bedrijf een goede retour procedure hebt;
- Of je bedrijf alle contactgegevens vermeld op de website.

Een hoop geld voor dingen die je zelf moet opstellen en die ook gewoon wettelijk verplicht zijn voor een onderneming. Zonder deze wettelijke verplichting mag je niet eens beginnen. Kortom; een controle op iets wat je zelf al geregeld hebt. En daar moet je nog voor betalen ook.

Wij hebben besloten hier dus niet aan mee te doen. Kijkt u gerust een rond op onze sites. Alles is te vinden. Mocht u nog vragen hebben, kunt u ons altijd benaderen.