REBEL-WORKOUT

Rebel-Events organiseert onder de namen REBEL-WORKOUT en WORKOUT@....... sportevenementen op de mooiste locaties . Stel je voor, een HITT workout in de tuin van een mooi kasteel of bewegen op een van de mooiste stranden van Nederland of Belgie. De sportieve evenementen zijn gericht op alle leeftijden. Van jeugd tot senioren en van amateur tot prof. Op deze manier krijgen we iedereen op een leuke manier in beweging. De workouts worden altijd begeleid door ervaren instructeurs en houden rekening met de doelgroep die voor hun neus staat.

Een workout evenement van Rebel Republic B.V. is een dag vol verschillende "lessen". Op de site wordt vooraf het schema bekend gemaakt. Als je deelneemt met een dagkaart kan je voor een vast bedrag deelnemen aan alle lessen. Zo kan het voorkomen dat je begint met een HITT workout, dan 45 minuten geniet van een yoga-sessie en dan weer high kicks moet leveren in de karate les. Kortom, aan iedereen wordt gedacht.

Uiteraard denken wij ook aan de bezoekers! Kortom, een dag vol belevenissen. Wij vinden het als bedrijf leuk en belangrijk om te organiseren, dit is onze bijdrage aan een gezonder leven. We hebben er dan ook geen financieel belang bij. Daarom is er altijd een goed doel gekoppeld aan onze evenementen.